Teori

Teori undervisning til alm. bil

Herunder findes oplysninger om undervisningen til bil og stor trailer. Vi benytter tavle undervisning kombineret med lærerstyret undervisning med pc og din kørelærer er altid tilstede i lokalet og kan give dig hjælp, hvis der er noget du ikke forstår. Der suppleres med teoriprøver på storskærm.

Denne form for undervisning er også pædagogisk forsvarlig idet din kørelærer altid er tilstede. Vi har en meget lav dumpeprocent i teori under 5 %. I stedet for en teoribog får man udleveret en kode så man kan øver teori og tage prøver over Internettet.

  • Din undervisnings forløb sker hurtigt (8 uger før teori)
  • Repetion af det der er sværest når det passer dig på din egen pc.
  • Masser af prøver og test på din egen pc så du bedre kan forberede dig til teoriprøven.

Du skal deltager i teori på et mandag hold kl 18-20 eller onsdags hold kl 16-18. Ønsker du at vide mere om Teoriprøven så klik på linket

Vores teoriundervisning

er Mandag kl. 18-20.15 eller Onsdag kl 16.00-18.15 ved NBA Businees Hotel Niels Bohrs Allé 181, 5220 Odense SØ indkørsel ved REDTZ

Teori undervisning til stor trailer (kat B/E)

Vi benytter tavleundervisning og lærestyret PC undervisning. Det tager kun 1 aften at gennemføre teorien. Du får desuden en kode til et undervisnings program samt instruktion i brugen af programmet, herudover modtager du vores hæfte om BE teori.
Der er en online version tilgængelig til mobil og tablet på dette link E-book