Køreskolen

  • Kørelærer
    Jeg hedder Carsten Hougesen jeg er 61 år og jeg har undervist som kørelærer i mere end 41 år. Jeg kan i køreskolen give dig kørekort til almindelig bil også kaldet kategori B samt til kørsel med stor trailer også kaldet kategori B/E, generhvervelse og kontrollerende prøver, samt særlig køreundervisning. Jeg er uddannet...
LÆS MERE
kørelære

Kørelærer Carsten Hougesen

Blangstedgård Køreskole

Køreskolen blev startet i 1991 og er i dag den ældste køreskole i Tornbjerg og også blandt de ældste i Odense. Vi har fornuftige priser og vores beliggenhed ligger tæt på Tornbjerg Gymnasium og Syddansk erhvervs-skole. Vi er seriøse i vores arbejde og gør meget for at lære de unge gode holdninger i trafikken og at køre sikkert.

Vi tilbyder kørekort til trailer og bil, rutinetimer og generhvervelse af dit kørekort og kontrollerende prøve.

Køreskolen er blevet kendt for vores rolige og grundige undervisning som tilrettelægges af vores kørelærer med over 40 års erfaring med køreundervisning

Vi har en høj beståelse procent på lovpakkens time antal. Her er givet nogle gode grunde for at vælge netop vores køreskole som skal gøre dig en til en trafiksikker billist der kan køre miljørigtigt og det er til yderst rimelige priser.

Køreskolen har valgt ikke at være medlem af nogen brancheorganisation som DKU eller FFK da disse “kaffeklubber” ikke er nogen garanti for at en køreskolen som er medlem kan/vil giver dig en ordentlig undervisning.

  • Over 40 års erfaring  med køreundervisning.
  • Vi benytter  moderne metoder i vores teoriundervisning.
  • Vi udlevere gratis en kode til brug på nettet for hjemmestudier.
  • Faste lave priser.
  • Rigtigt mange af vores elever (ca 79 %) består med kun 16 kørelektioner.
  • Vi har en god beliggenhed tæt på Tornbjerg Gymnasium ca 7min på cykel og Syddansk Erhvervsskole og kollegier ca 10 min på cykel.