Handelsbetingelser

Handel på dette site sker hos:

Blangstedgård Køreskole IVS
Blommegrenen 197
5220 Odense Sø
 Tlf.: 60 63 99 77
CVR-nr.: 37 12 61 28

Priser
Alle priser på kurser er i danske kroner (DKK) og er inkl. 25% moms.

Handel

Handler på køreskolen sker når man er tilmeldt og har modtaget ydelser(undervisning, materialer, kørelektioner)

Betalingsmidler

Følgende betalingsmidler accepteres på sitet: Dankort,Visa-Dankort Visa, Mastercard, ViaBill, MobilPay til telefon 60 63 99 77. Der er angivet konto nummer for overførsel ved netbank.
Som privatperson kan bruges onlinebetaling med Kort betalingsfrist 3 dage efter kursus start
Som erhvervskunde fremsendes faktura med 14 dages betalingsfrist.
Når du betaler med Dankort/Visa-Dankort, skal du blot indtaste faktura nr på den faktura du har modtaget. Du modtager en kvittering pr. e-mail som bevis for din betaling.

For betaling med ViaBill kan du finde deres handelsesbetingelser her ViaBill

Net-betaling og person data sikkerhed

Vi anvender betalingssystemet epay der er godkendt af NETS (tidligere PBS). Alle kort-data sendes krypteret direkte til NETS Det kan du se ved at der i højre hjørne forneden er en hængelås til stede. Disse Data lagres af sikkerhedsmæssige grunde ikke hos Blangstedgårds Køreskole IVS. Læs mere om betaling på Internettet på www.betaling.dk (info-side drevet af NETS)

Persondata sikkerhed

Den dataansvarlige er Carsten Hougesen.

Dine oplysninger – navn, adresse og e-mail – tlf- bliver transmitteret krypteret, når du sender dem til os vi har et sikkert Site (se hængelåsen). Vi bruger kun dine oplysninger til at sende din faktura på mail og informere dig, hvis uforudsete problemer med f.eks. kurset skulle opstå. Vi er en selvstændig butik, der ikke giver dine oplysninger videre til andre.

Vi opbevarer dine data sikkert men ukrypteret. Dine mails tlf. nummer og SMS slettes efter du har afsluttet din undervisning. Du kan jf. personaledataloven få fuld indsigt i dine oplysninger. Vi registrerer ikke oplysninger vha. cookies eller logfiler. Oplysninger i forbindelse med dit køb opbevarer vi i 5 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle rekonstruktioner af købsbeviser. Vi registrer ingen personfølsomme oplysninger på vores site. Oplysninger på papirform som dit navn og adresse og email på din lektionsplan obevares i 2 år (lovkrav) og destrueres derefter.

Kvittering/Faktura

Kvitteringen er det sidste trin i processen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet.

Fortrydelse og returret.

Du skal være opmærksom på at tilmeldingen til holdstart er bindende og at der ikke ydes tilbagebetaling af det fulde beløb hvis der er mindre end 24 timer til kursus start.
Frem til 24 timer før kursusstart kan du ændre din kursus start.
Ønsker du at ændre dit kursus logger du blot på og følger sender en ny tilmelding og skriver i besked feltet du har ændret den ønsket start.
Har du fortrudt din tilmelding sender du en mail til køreskolen senest 1 uge  før kursusstart med dit navn, kursusdagen og dine bankoplysninger hvorefter depositum tilbagebetales til dig jf vores regler for refusion som findes under BETALING.

Forbehold.

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt

Øvrige vigtige forhold.

Køretider sendes som regel på sms til kunden. Det er kundes ansvar at meddele tilbage til køreskolen så hurtigt som muligt, hvis tiderne ikke passer til kundens kalender.

Fakturaer sendes til den af kunden opgivet email adresse. Det er kundes ansvar ved ændring af sin email at oplyse køreskolen om denne ændring.

Ved manglende rettidig afmelding (dagen før inden kl 12 på en SMS eller email) af en kørelektion fremsendes en faktura på 500 kr for en enkelt lektion og 1000 kr for en dobbelt lektion for alm kørekort B og 600 kr for enkelt og 1200 kr for kørekort til trailer B/E . Dette gælder uanset årsagen til fraværet. Ved afmelding af teori- eller køreprøve skal dette ske 6 hverdage inden kl 12. Ved manglende fremmøde af en tilmelding til holdstart fakturerer vi 1.000 kr.

Manglende betaling

Skyldige beløb vil resultere i, at dit forløb stoppes, indtil betaling for de modtagne ydelser er modtaget. Du kan blive påmindet om betaling af din kørelærer, samt af administrationen via email rykkerskrivelser, sms, telefon.

Første påmindelse om betaling vil være uden gebyr, og med en betalingsfrist på 10 dage. Øvrige rykkere er pålagt et gebyr på 100 kr. Betales der ikke efter 3. rykkerskrivelse overgår det skyldige beløb uden yderligere varsel til inkasso hos vores inkassopartner eller ved en stævning.

Senest ved aflæggelse af køreprøven skal alt betaling af skyldige beløb være betalt ellers aflyses køreprøven.