Er du uheldig at have fået frakendt dit kørekort, og ønsker du at generhverve det? Så står Blangstedgård Køreskole i Odense klar til at hjælpe dig. Vi har hjulpet mange i årenes løb med generhvervelse af kørekort i Odense og resten af Fyn.

Vi tilbyder adgang til en undervisningsportal, hvor du får adgang til undervisning og teoriprøver i 4 måneder. Vi afsætter normalt 1 kørelektion inden køreprøven.

Hvad indebærer en generhvervelse af kørekort?

For at kunne få dit kørekort tilbage, skal du op til en kontrollerende køreprøve, som vil bestå af både en køre- og teoriprøve. Der er ingen lovmæssig krav om, at du skal have undervisning, før du kan komme op til prøverne.

Vi vil dog anbefale at du tager nogle teorilektioner, så du kan få den teoriske viden opfrisket inden du skal have generhvervet dit kørekort. 

Når først teoriprøven er bestået kan det næste trin begynde ved generhvervelse af kørekort. 

Da det kan være mange år siden du fik dit kørekort, anbefaler vi at du forbereder dig godt, så du kan undgå at skulle tage nogle af det om igen og dermed vil du få ekstra udgifter.

Efter du har bestået den kontrollerende køreprøve, har du herefter en prøvetid på 3 år, hvor du ikke må overtræde færdselsloven.

Har du kørt spirituskørsel vil det kræve at du bl.a. gennemføre er ANT-kursus, inden du kan gå op til den kontrollerende prøve.

Du kan finde prisen for generhvervelse af kørekort her.

Hvorfor vælge os til din generhvervelse?

Vores moderne og veludstyrede køretøjer er perfekte til generhvervelseskursus, da de er lette at manøvrere og har de nyeste sikkerhedsfunktioner.

Vi skaber en tryg og behagelig læringsatmosfære, hvor du kan stille spørgsmål og få individuel feedback, så du kan forbedre dine kørefærdigheder og øge din selvtillid bag rattet.

Vi forstår, at generhvervelse af kørekortet kan være en vigtig milepæl i dit liv, og vi er her for at støtte dig gennem hele processen.

Vores mål er at hjælpe dig med at opnå succes på køreprøven og få dit kørekort tilbage, så du kan komme tilbage på vejen med tillid og sikkerhed.

Kontakt os for yderligere informationer om generhvervelse af kørekort

Har du spørgsmål til generhvervelse af kørekort, undervisningen eller andet, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 60 63 99 77 eller udfyld hurtig og nem vores kontaktformular, du kan også sende os en mail til post@blangsted-autoskole.dk.