Er du uheldig at have fået frakendt dit kørekort, og ønsker du at generhverve det? Så står Blangstedgård Køreskole i Odense klar til at hjælpe dig. Vi har hjulpet mange i årenes løb med generhvervelse af kørekort i Odense og resten af Fyn.

Vi tilbyder adgang til en undervisningsportal, hvor du får adgang til undervisning og teoriprøver i 4 måneder. Vi afsætter normalt 1 kørelektion inden køreprøven.

Hvad indebærer en generhvervelse af kørekort?

For at kunne få dit kørekort tilbage, skal du op til en kontrollerende køreprøve, som vil bestå af både en køre- og teoriprøve. Der er ingen lovmæssig krav om, at du skal have køreundervisning, før du kan gå til prøven. Vi vil dog anbefale, at du tager nogle teorilektioner, så du kan få den teoretiske viden opfrisket inden du skal have generhvervet dit kørekort. Når først teoriprøven er bestået kan det næste trin begynde ved generhvervelse af kørekort. Da det kan være mange år siden, at du fik dit kørekort, anbefaler vi at du forbereder dig godt, så du kan undgå at skulle tage prøven om igen hvis du fejler og dermed vil få ekstra udgifter. Efter du har bestået den kontrollerende køreprøve, har du herefter en prøvetid på 3 år, hvor du ikke må overtræde færdselsloven.

Har du kørt spirituskørsel vil det kræve at du bl.a. at gennemføre et ANT-kursus, inden du kan gå op til den kontrollerende prøve. Du kan finde prisen på antk.dk.

Hvorfor vælge os til din generhvervelse?

Vores køretøjer er perfekt til generhvervelse, da vores Kia er let at manøvrere og har de nyeste sikkerhedsfunktioner.

Vi skaber en tryg og behagelig læringsatmosfære, hvor du kan stille spørgsmål og få individuel feedback, så du kan forbedre dine kørefærdigheder og øge din selvtillid bag rattet.

Vi forstår, at generhvervelse af kørekortet kan være en vigtig milepæl i dit liv, og vi er her for at støtte dig gennem hele processen.

Vores mål er at hjælpe dig med at opnå succes til køreprøven og få dit kørekort tilbage, så du kan komme tilbage på vejen med tillid og sikkerhed.

Dokumenter der skal klargøres

Gå til Borgerservice, som så sender din anmodning om generhvervelse til Færdselsstyrelsen. Du modtager tilladelsen i e-boks. Medbring tilladelsen og et pasfoto til Borgerservice. Du modtager et dokument der hedder P23. Dette dokument skal medbringes til teoriprøven og køreprøven. Medbring pas for dokumentation

Kontakt os for yderligere informationer om generhvervelse af kørekort

Har du spørgsmål til generhvervelse af kørekort, undervisningen eller andet, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 60 63 99 77 eller udfyld hurtig og nem vores formular.